AJUTAM SI COMPETITORII

H.F.S. este singura companie care instruieste viitorii competitori. Ca un furnizor de servicii pentru activitati de productie, ne asiguram nu doar de faptul ca veti primi cea mai buna solutie pentru nevoile dumneavoastra de ridicari, dar si de faptul ca livram know-how-ul necesar privind utilizarea in conditii de siguranta a echipamentelor si necesarul de inspectii anuale. Astfel, angajatii dumneavostra care isi insusesc know-how-ul furnizat de catre noi ajung specialisti capabili de a efectua testele necesare astfel incat compania dumneavoastra sa economiseasca bani, realizand aceste teste in regie proprie.

CINE ESTE DE VINA IN CAZUL UNOR AVARII?

Daca va asumati ca angajatii dumneavoastra sa fie instruiti ca specialisti, atunci va asumati si orice problema ar putea sa apara din cauza lor. In caz de avarii, munca speciliastilor dumneavoastra va fi examinata de experti. Prin angajarea HFS pentru testari, nu trebuie sa va asumati nici o raspundere asupra eventualelor avarii sau accidente.

Va asiguram de faptul ca depunem eforturi pentru a ne face treaba in detaliu si cu eficienta maxima si ne asumam raspunderea pentru orice eveniment. In acest mod puteti externaliza orice repercursiuni legale ce pot aparea.

CINE ESTE UN SPECIALIST?

EN 818-6:
O persoana cu o expertiza relevanta, experienta practica si training, care atunci cand primeste instructiuni clare poate sa desfasoare testul cerut.

AM-VO:
Acest standard defineste specialistii ca acei oameni care poseda cunostiintele esentiale si experienta practica prin care pot garanta o munca performanta in domeniul propriu de activitate. Angajatii unei companii pot de asemenea sa aiba functia de specialist.