LA CE SUNT BUNE SURUBURILE FARA O CHEIE?

La ce bun sa ai un produs foarte bun, daca nu ai mijloacele necesare pentru al mentine in functiune; sa fie reparat cand e nevoie si sa il monitorizeze? Ca furnizor de servicii ce au legatura cu productia, noi nu livram doar produse individuale. Noi livram un sistem complex de management al proiectelor dumneavoastra indiferent de marimea acestora – de la stagiul de planificare, pana la inceperea operatiunilor si apoi la inspectia la fata locului sau in laboratoarele noastre.

Nu punem la un loc doar produse si servicii, ci conectam brandul de succes al S.F.S. Austria cu producatori de top din intreaga lume. Mai mult, angajatii nostri sunt perfectionati continuu la locul de munca, prin training-uri si dezvoltare profesionala astfel incat sa ne putem identifica mereu cu tehnologia de ultima generatie. Puteti fi siguri ca atunci cand ne terminam treaba, fiecare surub este strans si securizat

O PRIVIRE DE ANSAMBLU ASUPRA
SERVICIILOR NOASTRE

Indiferent de proiectul pe care il aveti in minte, impreuna putem sa-l realizam. Puteti primi informatii detaliate despre ceea ce putem oferi in cadrul acestei pagini sau contactandu-ne prin e-mail.

Asteptam cu interes sa ne contactati.

ECHIPAMENTE RIDICARE

INSPECTII NECESARE

SECURIZAREA INCARCATURII

SERVICE, REPARATII, PIESE

FORMARE SPECIALISTI

BIROUL DE INGINERIE

DOCUMENTATIE