NE DORIM SA SE INTOARCA CLIENTII,
NU PRODUSELE NOASTRE.

Suntem orientati pe proces datorita unui motiv foarte bun: acela de a oferi clienților nostri cat mai putin posibile cauze eneratoare de neplaceri . De aceea, ne-am structurat munca in functie de cerintele pietei si in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate.

Propriile noastre produse sunt, prin urmare, realizate in conformitate cu strictele reglementari si standarde europene. Acestea includ producerea de lanturi conform EN 818-2, piese forjate conform EN 1677 prin 1677-4, dispozitive de ridicat conform EN XYZ si produse poliester conform EN XYZ .

In plus , toate facilitatile noastre de productie sunt supuse unei monitorizari atente si celei mai stricte inspectii de receptie, in scopul de a mentine standardele inalte de calitate. Toate produsele noastre sunt supuse unor teste pentru incarcari, rupere si duritate in conformitate cu Rockwell HRC + Vickers HV si sunt examinate cu un microscop de scanare Z.

Monitorizarea consecventa este, evident, cea mai buna solutie.Mai ales cand e vorba de încredere. Vrem sa va intoarceti din nou ca si client si sa ne recomandati colegilor.

hfs

 

 

Ridicare, manipulare, siguranta –
brandul pentru echipamente de ridicare manuala.

sfs albastru

 

 

Solutii pentru siguranta –
componente forjare si de plyester din gama noastra de produse.

sfs verde

 

 

Produsele noastre de marca pentru intreaga industrie forestiera