GARANTIA CALITATII NOASTRE:
LUCRURILE BUNE INCEP DE JOS

Ca specialisti, atunci cand vine vorba de toate lucrurile care trebuie ridicate, stim ca numai acele lucruri care sunt abil ridicate in sus, vor reveni inapoi, jos, intr-un mod sigur si simplu. Acesta este motivul pentru care la H.F.S. punem un accent deosebit pe calitatea produselor noastre si realizam evaluari complete si complexe in privinta intentiilor de implementare a produselor. Noi, desigur ca detinem toate autorizatiile relevante si am fost certificati in managementul calitatii in conformitate cu standardul ISO EN 9001: 2008.

Datorita acestei baze solide si a angajatiilor nostri, ne-am asigurat o pozitie de top ca furnizor in Europa Centrala. Dincolo de acestea, datorita angajamentului nostru de a ajunge continuu pe culmi noi, companii internationale de top cum ar fi Felbermayer, Christof și Kremsmüller continua sa aiba incredere in noi pentru nevoile lor de solutii de ridicare. Speram ca veti fi de acord ca atunci cand vine vorba de ridicarea in conditii de siguranta, Heben Fördern Sicherheit este exact partenerul de care aveti nevoie. Nu este o coincidenta faptul ca numele nostru reflecta filozofia companiei noastre.

INDIFERENT DE DOMENIUL IN CARE ACTIVATI:
VORBIM ACEIASI LIMBA

Fie ca este vorba de furnizarea de echipamente pentru o exploatare forestiera de mici dimensiuni sau pentru constructia scenei pentru teatrul Burgtheater din Viena – HFS poate privi in urma la un spectru larg de proiecte de succes. Fiecare ramura industriala, individuala, are propriile cerinte si solicitari atunci cand vine vorba de solutii de ridicare. Serviciile noastre sunt adaptate fiecarei ramuri industriale in parte.  Conversatiile nu sunt doar despre a aduce oamenii impreuna – ele sunt , de asemenea, despre gasirea celor mai bune solutii pentru problema dumneavoastra individuala.

ACESTE RAMURI INDUSTRIALE CARE ISI PUN INCREDEREA IN NOI:

Ingineria producatorilor de masini; producatori de utilaje agricole; producatori de motoare, pompe si cutii de viteze; producatori de macarale; constructori de uzine electrice; energie eoliena si solara; santiere navale; mine de carbune; producatori de componente auxiliare pentru echipamente pentru jocuri; constructii din otel; vehicule utilitare ; franghie si lantul de fabricatie; silvicultura; operatori de telefonie mobila.